КИОГ ЕООД е основана през 1993 г. в гр. Благоевград  и в продължение на близо тридесет години  развира успешен и проспериращ бизнес, първоначално в сферата на търговията с масла, авточасти и принадлежности за автомобили, а в последствие и в транспортната дейност. В момента транспортът е преобладаващата част от дейността на фирмата.

 КИОГ ЕООД предлага бързи и ефективни услуги за превоз на стоки от и до всички страни в Европейския съюз. Нашите основни дестинации са Гърция,  Италия, Франция, Холандия, Испания, Германия, Португалия, Дания и др. Ние можем да ви предложим солидарност, дългосрочно сътрудничество, както и пълен набор от услуги и решения.

Най-важният, основополагащ и движещ принцип в дейността на   КИОГ ЕООД е постигане на качество на най-добро ниво – бързина, точност и акуратност при изпълняване на услугите.

Разширяването и изграждането на устойчив бизнес  е съпроводено с непрестанно обновяване на автопарка, поддържане на висок стандарт на обслужване и създаване на дългосрочни  взаимоотношения с клиентите.

КИОГ ООД разчита изцяло на компетентен и опитен екип от служители  с отлично обучение и професионален подход в работата си.

Екипността и личната отговорност, стремежът към точност в изпълнението на поетите ангажименти, лоялност и коректност в общуването  – това   са основните принципи в работата на служителите в транспортния отдел на фирмата.